Jest taki antyperspirant dostępny w aptekach za 40-50zł. Nazywa się Etiaxil i po jego zastosowaniu użytkownik w ogóle się nie poci. Nie ma zapachu także może być stosowany zarówno przez mężczyzn jak i przez kobiety. Naprawdę mogę polecić, bo jest świetny. Najpierw używa się go codziennie (przez 2-3 dni) a potem już 2 razy w tygodniu. Lub tak często jak to jest konieczne. Stosuje się go na noc, a rano należy go zmyć. REWELACJA!
Bardzo polecam Rexone ostatnio spróbowałem i powiem szczerze nie spodziewałem się tak skutecznego działania po tej marce. Do tej pory Nivea też bez zarzutów, ale gdzieś nie było w sklepie kupiłem Rexone i chyba się przerzucę.
Jesli ktos chce cos naprawde skutecznego, to lepiej przejsc sie do apteki i kupic Etiaxil dla wrazliwej skory, ewentualnie jego polski tanszy odpowiednik Antidral, koszt tego pierwszego to ok. 30 zl, ale warto zainwestowac.
Ja też korzystałem kiedyś z antidralu i strasznie podrażniał mi skórę, nie polecam. Ogólnie nie używam niczego co jest w kulce lub w sztyfcie, nie lubię jak mi się klei pacha, używam dezodorantów.
"Co masz zrobić jutro zrób dzisiaj, co masz do zrobienia dzisiaj zrób teraz".
dermatolog poleciła mi ostatnio dezodorant La Roche dla skóry wrazliwej z wodą termalną, wcześniej lata stosowałem kulkę Nivea ale ponoć w moim przypadku powoduje uczulenie