• PoMesku Sprawy administracyjne
  • Zmiany pilnie potrzebne

Problemy, propozycje, pytania do administracji forum. Sprawy do rozpatrzenia przez administrację.

Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez Laska » Pn, 23 sierpnia 2010, 23:05

Piszę tu listę najbardziej potrzebnych zmian. Bez nich forum nie zaistnieje w sieci na pewno. A chyba nikt tego nie chce. Więc po kolei:

• 1. Kobiecy punkt widzenia - Ja mam pytanie to forum mężczyzn czy wielotematyk. Jestem zdecydowanie za usunięciem tego działu. Ośmiesza tylko forum z sieci. Z tego co słyszałem w opiniach, właśnie w tym jest problem. Brakuje tej męskości.
    • 2. Styl - koniecznie musicie zmienić styl. Ta nie do końca przemyślana przeróbka mxPublishera wygląda trochę średniowiecznie. Potrzebny nowy, ładny, nowoczesny i stonowany styl. Prosty i czytelny w łagodnych kolorach.
      3. Ekipa - coś jest nie tak z ekipa administracyjną. Pana Admina nigdy nie widać na forum. jego dorobek to 42 posty. Chyba nie tak powinien dawać przykład. Redaktorka do niedawna też druga wkleja denne artykuły z sieci lub zadaje męskie pytania. Średnio to wygląda z zewnątrz. Pani Moderator coś ostatnio zniknęła. Ale chociaż zagląda i pisze coś czasem. Mimo wszystko też radzę podarować sobie wklejanie artykułów ze stron typu dojrzewanie.com to w końcu forum mężczyzn. Bardzo aktywni i na poziomie są za to Cypek i Leonardo. Nie znam Was tutaj ale ich zapał, chęci i dojrzałość emocjonalna stawiają ich najwyżej w kategoriach merytorycznych.
      4. Reklama - potrzebujecie dobrej reklamy jak nic. Na forum jest mały dziennych ruch i mały obrót userów. Mnóstwo ich tu zagląda i n tym się kończy. Musicie dotrzeć do większej rzeszy ludzi i czymś ich zachęcić do pozostania na forum.

Możecie wlepić mi warna za ten post, ale to moje odczucia na temat forum oparte opiniami z sieci, Myślę że warto się nad nimi zastanowić.
    Laska
    Rzadko na forum

User

Mój automibil: Audi A4
    Punkty reputacji: 0

Reklama

Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez Kamil » Wt, 24 sierpnia 2010, 20:02

A kim ty ku**a jesteś że będziesz oceniał mnie i dziewczyny z ekipy?
    Dołączyles do forum 18 Sierpnia wiec wiesz...Chyba za bardzo nie wiesz co się tu dzieje.
    Kamil
    Rzadko na forum

User

Mój automibil: Ford fiesta

Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez Mikardiona » Wt, 24 sierpnia 2010, 20:15

Zgadzam się z Tobą Kamil.
    Ale tak poza tym to forum i tak nie ma przyszłości.
    Niestety... niektórzy wtrącają nosa w nie swoje sprawy, a potem i tak nic konkretnego nie nie robią.
    Poza tym nie wszyscy tutaj czysto grają i dlatego też to forum nie ma szans normalnie funkcjonować.
    Powiedzmy sobie szczerze to forum nie ma szans na nic... i to nie z powodu jego tematyki, ale ze względu na jego niektórych użytkowników...oby tak dalej! :/
    Raz Dwa i upadnie.
    Nie mam ochoty bawić się w kotka i myszkę i nie mam też ochoty brać udziału w tym bagnie...
    Żegnam
    Mikardiona
    Stały użytkownik

User

Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez Gosi@czek » Wt, 24 sierpnia 2010, 20:18

Dużo pracy i czasu włożyłam w to forum ale to co się dzieje teraz przechodzi moje najgorsze oczekiwania.
    Odchodzę.

Żegnam
    [center]"Czuł się, jakby byli kochankami od początków wszechświata, od zarania pierwszej
    gwiazdy w przedwiecznym mroku. To było coś niezwykle pierwotnego i głęboko
    zakorzenionego w jego duszy. Kiedy poczuł, jak krew spływa do ust Eleny, musiał wtulić
    twarz w jej włosy, żeby stłumić krzyk A potem szeptał jej szalone słowa o tym, jak bardzo ją kocha i że nigdy już się nie rozstaną. A potem zabrakło mu słów...."
    [/center]
    Gosi@czek
    Stały użytkownik

Zasłuzony

Mój automibil: VW Golf 3 cabrio

Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez magdalenka156 » Śr, 25 sierpnia 2010, 07:16

Ludzie spokojnie, Cypek wrócił na admina i jako twórca forum na pewno nie pozwoli żeby forum upadło! Przejmujecie się kimś kto jest tu kilkanaście dni? Niech pokaże na co go stać to wtedy ocenimy go my, bo jakoś mało aktywny jest a wtrącać się każdy potrafi. W sumie nawet nie wiadomo kto to jest bo pisze jako "on" a z nicku raczej wynika że to dziewczyna więc...

Zostałam tutaj przez kogoś zaproszona, dostałam redaktora chociaż wcale o to nie prosiłam..
    Zostały mi zadania powierzone do wykonania i drugiej redaktorce...Jak nie wiesz to się nie wpieprzaj i dokładnie przejrzyj forum!

Pozdrawiam i będę zaglądać ze względu na Cypka bo go lubię i szanuję:) Pa
    Królowa swojego losu, księżniczka własnej bajki.
    magdalenka156
    Stały użytkownik

User

Re: Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez Blackhawk » Śr, 25 sierpnia 2010, 15:47

Co to ma być do jasnej cholery jakieś wyżalanie się i jechanie na to forum ? Jaja sobie robicie ? Cypek w to forum wkłada tyle pracy i nieprzespanych nocy, a wy się tak odwdzięczacie ? Myślicie że pracowanie na takim forum to łatwa robota ? Nagle bunt się podniósł ! Patrzcie no wszyscy obrażeni. Kamil nie wiem o co pyszczysz ale Laska ma racje ! Byłeś tu po to żeby być nic poza tym. Mikardiona twoje posty o różowych koszulach przerzuć na forum dla gejów bo szlag człowieka trafia jak widzi takie posty. Jeszcze o różowych butach :evil: Pewnie każdemu by pasowało jakby dostał Admina i rządził by niczym król ! Prawda jest taka że każdy Admin co tu był jest do bani i tylko Cypek nadaje się do tej funkcji. Wszyscy chcieli jego powrotu a teraz jak wrócił to poszli w cholerę jasną !! Idźcie jak wam nie pasuje ja zostaję !

P.S. A ty Cypek pamiętaj jak odbierasz komuś rangę to nie dawaj mu potem VIP-a bo widzisz jak Ci się odwdzięczają. Degradacja do usera i po sprawie.
    [center]www.mega-sport.info - największe forum sportowe w Polsce[/center]
    Blackhawk
    Weteran PoMęsku

User

Punkty reputacji: 110

Postprzez Blackhawk » Śr, 25 sierpnia 2010, 16:08

Laska napisał(a):Piszę tu listę najbardziej potrzebnych zmian. Bez nich forum nie zaistnieje w sieci na pewno. A chyba nikt tego nie chce. Więc po kolei:

• 1. Kobiecy punkt widzenia - Ja mam pytanie to forum mężczyzn czy wielotematyk. Jestem zdecydowanie za usunięciem tego działu. Ośmiesza tylko forum z sieci. Z tego co słyszałem w opiniach, właśnie w tym jest problem. Brakuje tej męskości.
    • 2. Styl - koniecznie musicie zmienić styl. Ta nie do końca przemyślana przeróbka mxPublishera wygląda trochę średniowiecznie. Potrzebny nowy, ładny, nowoczesny i stonowany styl. Prosty i czytelny w łagodnych kolorach.
      3. Ekipa - coś jest nie tak z ekipa administracyjną. Pana Admina nigdy nie widać na forum. jego dorobek to 42 posty. Chyba nie tak powinien dawać przykład. Redaktorka do niedawna też druga wkleja denne artykuły z sieci lub zadaje męskie pytania. Średnio to wygląda z zewnątrz. Pani Moderator coś ostatnio zniknęła. Ale chociaż zagląda i pisze coś czasem. Mimo wszystko też radzę podarować sobie wklejanie artykułów ze stron typu dojrzewanie.com to w końcu forum mężczyzn. Bardzo aktywni i na poziomie są za to Cypek i Leonardo. Nie znam Was tutaj ale ich zapał, chęci i dojrzałość emocjonalna stawiają ich najwyżej w kategoriach merytorycznych.
      4. Reklama - potrzebujecie dobrej reklamy jak nic. Na forum jest mały dziennych ruch i mały obrót userów. Mnóstwo ich tu zagląda i n tym się kończy. Musicie dotrzeć do większej rzeszy ludzi i czymś ich zachęcić do pozostania na forum.

Możecie wlepić mi warna za ten post, ale to moje odczucia na temat forum oparte opiniami z sieci, Myślę że warto się nad nimi zastanowić.

Nie wiem za co miałbyś tu dostać warna, każdy ma prawo wyjawić własną opinię a akurat Twoja jest prawdziwa więc weźmiemy to na pewno pod uwagę ;D
    Blackhawk
    Weteran PoMęsku

User

Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez Kamil » Śr, 25 sierpnia 2010, 19:00

Mowie co myslę.Pasuje?
    A ty nie jedz po Mikardionie bo tak naprawdę ona wiele dla forum zrobiła.Nawet więcej ode mnie.Więcej od ciebie.
    A teraz nagla to zadnej wartosci nie mialo ?
    A gejowy to ty masz Nick tak samo jak zalozyciel tego forum

Mowisz ze ja bylem tu po to zeby byc...
    To ty teraz tu bedziesz po to zeby za***rdalac na wysoki poziom forum i w tedy bedziesz razem z forum sprzedany przez cypka
    Kamil
    Rzadko na forum

User

Mój automibil: Ford fiesta

Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez Smoog » Śr, 25 sierpnia 2010, 20:53

Jak jeszcze raz usłyszę o tej sprzedaży to dam ci bana. Nikt tego forum nie chcesz sprzedać bo jakbym chciał to bym to zrobił już dawno. Więc skończ gadać takie głupoty. nie chciało ci się robić nic jako admin, napisałeś raptem 40 postów i żalenie się teraz. Jeszcze jeden post na ten temat i będą warny lub bany. wprowadziłem zmiany, reszta w niedziele i poniedziałek. Mam nadzieję że wyjdą na dobre. Nic ci się nie chciało robić bo zajmowałeś się swoim tandetnym forum o filmach z Megavideo o teraz bajki o sprzedaży i zasłanianie się linkiem z allegro o który każdy wiedział bo ogłoszenie na forum było. Szopka i tyle. i każdy obrażony nie wiadomo o co. nie chcecie brać udziału w forum to nie, chociaż odejdźcie z klasą. A nie obrażanki jak banda przedszkolaków.

Leonardo dzięki i w niedziele porządki to zapraszam :)
    Bystry mężczyzna + bystra kobieta = romans, bystry mężczyzna + głupia kobieta = miłość.
    Głupi mężczyzna + bystra kobieta = małżeństwo, głupi mężczyzna + głupia kobieta = ciąża.
    Smoog
    Weteran PoMęsku

Administrator

Mój automibil: Mercedes 124 E300TD
    Status związku: zajęty
    Punkty reputacji: 405

Postprzez Blackhawk » Cz, 26 sierpnia 2010, 17:44

Kamil napisał(a):?
    A gejowy to ty masz Nick tak samo jak zalozyciel tego forum

Mowisz ze ja bylem tu po to zeby byc...
    To ty teraz tu bedziesz po to zeby za***rdalac na wysoki poziom forum i w tedy bedziesz razem z forum sprzedany przez cypka

Wypowiedź rzeczywiście na poziomie hmm ... warn !!
    Za niecenzuralne słowa kolejny warn !!
    Blackhawk
    Weteran PoMęsku

User

Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez FmShelby » Pt, 27 sierpnia 2010, 17:05

Wpadam sobie tu tak okazjonalnie i obserwuję. I wcale nie muszę tu siedzieć dzień w dzień i pisać żeby zauważyć co jest nie tak.
    Brak samokrytyki, ludzie z "łapanki", barak należytej komunikacji, podziału obowiązków, poczucia odpowiedzialności, świadomości że każdy nawet najdrobniejsze działanie osób z kolorowymi nickami ma znaczenie - tak samo jak tych działań brak, brak poczucia że to forum jest dla "ludu" i że ktoś w to wkłada pracę nie wyczekując korzyści - i jednocześnie administracja która z tego błędu nie próbuje wyprowadzać.

Brakuje również polotu i odwagi w działaniach - założyć forum i nadać sobie czerwony nick to trochę za mało.
    FmShelby
    Nowy użytkownik

User

Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez lanswchmurach » Pn, 30 sierpnia 2010, 19:18

Dawno tu nie byłam, ale widzę, że forum idzie do przodu.
    Strzeliłam kiedyś focha, i myślę że źle zrobiłam, więc wracam by nadal pisać, bo jak widać jednak coś mnie tu ciągnie.
    Zmiany są ogromne (oczywiście pozytywnie) i widzę że leonardo i cypek strasznie angażują się w stronę. Co chwilę mi się tu bardziej podoba, i niektóre słowa po prostu mówiłam w złości. Ale nie ma żadnego innego porządnego forum dla mężczyzn. Poszukajcie sobie w sieci. Raczej wątpię, że znajdziecie coś lepszego.
    lanswchmurach
    Rzadko na forum

User

Zmiany pilnie potrzebne

Postprzez Smoog » Pn, 30 sierpnia 2010, 22:23

Co do zmian myślę że są ogromne. Dopiero teraz zaczynam mieć pojęcie jak naprawdę prowadzić forum. Poprzednie najważniejsze błędy to obsadzanie stanowisk osobami, które nie zasłużyły się niczym na forum. Tak teraz widzę że jak ktoś bezinteresownie pisze na forum to potem jest i dobrym modem. Dlatego na razie cięcia w administracji i dopóki będziemy dawać radę zostaniemy tylko ja i Leo. Co do forum zrobiliśmy też porządek z działami. zniknęły głupie gierki forumowe i tematy w ogóle nie adekwatne do tematyki. Co do reklamy to szukam nowych możliwości, mam kilka i powoli zaczynam ruszać maszynę.

Biunia witamy z powrotem.
    Bystry mężczyzna + bystra kobieta = romans, bystry mężczyzna + głupia kobieta = miłość.
    Głupi mężczyzna + bystra kobieta = małżeństwo, głupi mężczyzna + głupia kobieta = ciąża.
    Smoog
    Weteran PoMęsku

Administrator

Mój automibil: Mercedes 124 E300TD
    Status związku: zajęty
    Punkty reputacji: 405

Powrót do Sprawy administracyjne