- 1. Kobiecy punkt widzenia - Ja mam pytanie to forum mężczyzn czy wielotematyk. Jestem zdecydowanie za usunięciem tego działu. Ośmiesza tylko forum z sieci. Z tego co słyszałem w opiniach, właśnie w tym jest problem. Brakuje tej męskości.
- 2. Styl - koniecznie musicie zmienić styl. Ta nie do końca przemyślana przeróbka mxPublishera wygląda trochę średniowiecznie. Potrzebny nowy, ładny, nowoczesny i stonowany styl. Prosty i czytelny w łagodnych kolorach.
3. Ekipa - coś jest nie tak z ekipa administracyjną. Pana Admina nigdy nie widać na forum. jego dorobek to 42 posty. Chyba nie tak powinien dawać przykład. Redaktorka do niedawna też druga wkleja denne artykuły z sieci lub zadaje męskie pytania. Średnio to wygląda z zewnątrz. Pani Moderator coś ostatnio zniknęła. Ale chociaż zagląda i pisze coś czasem. Mimo wszystko też radzę podarować sobie wklejanie artykułów ze stron typu dojrzewanie.com to w końcu forum mężczyzn. Bardzo aktywni i na poziomie są za to Cypek i Leonardo. Nie znam Was tutaj ale ich zapał, chęci i dojrzałość emocjonalna stawiają ich najwyżej w kategoriach merytorycznych.
4. Reklama - potrzebujecie dobrej reklamy jak nic. Na forum jest mały dziennych ruch i mały obrót userów. Mnóstwo ich tu zagląda i n tym się kończy. Musicie dotrzeć do większej rzeszy ludzi i czymś ich zachęcić do pozostania na forum.
Możecie wlepić mi warna za ten post, ale to moje odczucia na temat forum oparte opiniami z sieci, Myślę że warto się nad nimi zastanowić.